Filosofie

 

Architecture Internationale produceert moderne inbouwkeukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design. Met onze beide productlijnen Concept 130 en Systemat bieden wij een zeer uitgebreid assortiment, waarmee wij de basis leveren voor individuele droomkeukens. Wanneer ambachtelijkheid gepaard gaat met hightechproductie, esthetiek met prestatie en waardegericht werken met partnerschap, dan ontstaan er keukens vol schoonheid en leven.

 

De naam Architecture Internationale staat voor internationale betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Onze goede naam hebben wij – naast de moderne mogelijkheden en ontwerpen – in eerste instantie te danken aan de hoge kwaliteit van onze producten. Onze belangrijkste doelstellingen zijn de klantgerichtheid, de hoogste kwaliteit en de continue verbetering in onze werkprocessen.

 

Enthousiasme en tevredenheid gaan daarbij hand in hand. Een ander zeer belangrijk aspect die wij hoog in het vaandel hebben staan voor onze klanten is de productveiligheid. Daarnaast hebben wij maatregelen genomen voor de bescherming van het milieu en het klimaat en produceren wij klimaatneutraal. Met onze eigen labels PURemission en PUResist zijn wij toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke keukens.

Meer inspiratie opdoen?

Klik hier voor uw dichtstbijzijnde Architecture Internationale dealer!